Tilbage

221 m² herskabslejlighed med elevator på Strandboulevarden ved Classensgade på Østerbro. I gåafstand til rekreative områder som Langelinie, Kastellet og Østre Anlæg samt til indre by.

221 m² attraktiv og charmerende herskabslejlighed beliggende på 2. sal i smuk, velbevaret og bevaringsværdig ejendom opført i 1902. Ejendommen har elevator og er beliggende på Strandboulevarden ved Classensgade i et af de mest attraktive områder på Østerbro og i gåafstand til rekreative områder som Langelinie, Kastellet og Østre Anlæg samt til indre by. Østerport Station (og snart ny metrostation) ligger kun 9 minutters gang fra lejligheden og i umiddelbart nærhed også Østerbros mange små cafeer og restauranter. Lejligheden indeholder entré med god garderobeplads og udgang til altan mod gården. Herudover 2 skønne stuer en suite (oprindelig 3 stuer), hvor den store opholdsstue har en smuk karnap. Endvidere flot spisestue med ovale vægge. Fra spisestuen adgang til anrettergang, gæstetoilet og meget stort spisekøkken. Derudover 2 soveværelser med indbyggede garderobeskabe og badeværelse med brus. Til lejligheden hører 2 loftsrum samt brugsret til hyggeligt gårdmiljø og fælles cykelkælder.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

234 m² skøn totalistandsat taglejlighed på 2. sal i det gamle posthus på Klampenborg Station tæt ved Øresund, Bellevue Strand og Dyrehaven.

Dyrehavevej 5, 2. sal Klampenborg
Klampenborg
Klampenborg Strandvejen 668 Klampenborg