Tilbage

158 m² flot nyrenoveret og indflytningsklar lejlighed i 2 plan beliggende tilbagetrukket fra Store Kongensgade med elevator og altan.

158 m² flot nyrenoveret og indflytningsklar lejlighed i 2 plan beliggende på 3. sal og 4. sal med altan og elevator. Lejligheden indeholder bl.a. entré med indbyggede skabe og gæstetoilet. I åben forbindelse: Stort køkken, spisestue med trappeløb til 4. sal samt opholdsstue med udgang til stor altan. På 4. sal: Stort forældresoveværelse med badeværelse en suite samt 2 børneværelser, hvoraf det ene har udgang til en altan. Endvidere badeværelse med kombineret vaske- og tørremaskine. Lejligheden har gulvvarme i alle rum, gennemgående egetræsgulve, snedkerkøkken fra Trend med Siemens hårde hvidevarer og emhætte fra Eico. Badeværelserne er udført med hvide badeværelseselementer, rå beton gulvfliser og hvide vægfliser i brusenichen. Lejligheden er færdigrenoveret i oktober 2016. Ejendommen har tidligere være anvendt til trykkeri og er nu konverteret til boliger. Ejendommen ligger tilbagetrukket fra Store Kongensgade og har en hyggelig gård. Indgang fra Store Kongensgade sker via overdækket indgangsparti. Udlejer tillader ikke husdyr i lejligheden.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

Attraktivt og yderst sjældent udbudt rækkehus på 165 m² med yderst velindrettet og velproportionerede rum med mange fine detaljer, herunder arkitekt Ib Lundings runde signaturvindue.

Nerievej 7 Hellerup
Hellerup
Rungsted Kyst Rungsted Strandvej 98 Rungsted Kyst