Tilbage

Flot gennemistandsat og indflytningsklar lejlighed beliggende tilbagetrukket fra Store Kongensgade i hyggelig baggård og fælles tagterrasse .

134 m² flot gennemistandsat og indflytningsklar lejlighed beliggende tilbagetrukket fra Store Kongensgade i hyggelig baggård. Ejendommen er oprindelig fra 1838, men blev i 2010 totalistandsat. Lejligheden indeholder bl.a. entré med flotte lyse naturstensfliser, stort forældresoveværelse samt 1 børneværelse. Endvidere stort badeværelse med bruseniche samt badekar. Herudover stort køkken/alrum med direkte udgang til altan. Badeværelserne er med hvide elementer fra Svane og naturstensgulvfliser med gulvvarme. Køkkenet er fra Poggenpohl med corian bordplade, Siemens hårde hvidevarer og stålgreb af Jorge Pesi. Ejendommen har fælles tagterrasse med udsigt til Marmorkirken samt elevator og hyggelig gård.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

280 m² attraktiv og charmerende herskabslejlighed beliggende i velbevaret og bevaringsværdig ejendom på Dag Hammarskjölds Allé på Østerbro og i gåafstand til rekreative områder som Kastellet og Østre Anlæg samt til indre by.

Dag Hammarskjölds Allé 1A, st. København
København
København Store Kongensgade 110D, 1. tv. København