Tilbage

181 m² flot gennemistandsat og indflytningsklar erhvervslejlighed beliggende tilbagetrukket fra Store Kongensgade i hyggelig baggård.

181 m² flot gennemistandsat og indflytningsklar erhvervslejlighed beliggende tilbagetrukket fra Store Kongensgade i hyggelig baggård. Ejendommen er oprindelig fra 1838, men blev i 2010 totalistandsat. Lejligheden indeholder bl.a. entré, 3 værelser hvoraf det ene har badeværelse en suite. Endvidere stort køkken/alrum med direkte adgang til gårdhave samt depotrum og badeværelse. Der er gulvvarme i hele lejligheden med flotte lyse naturstensfliser. Badeværelserne er med hvide elementer fra Svane og køkkenet er fra Poggenpohl med corian bordplade, Siemens hårde hvidevarer og stålgreb af Jorge Pesi. Ejendommen har fælles tagterrasse med udsigt til Marmorkirken samt elevator og hyggelig gård. Det er ikke muligt at konvertere lejlighedens status fra erhverv til bolig.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

151 m² skøn lejlighed med usædvanlig attraktiv loftshøjde i det prisvindende projekt Frihavnstårnet i Nordhavn tegnet af Praksis Arkitekter.

Helsinkigade 20, 4. 4. Nordhavn
Nordhavn
København Vesterbrogade 2D, 3. Sal København