Tilbage

Charmerende bindingsværkshus på strækningen mellem Strandmøllen og Skodsborgbakken i flot og smagfuld stand beliggende på 923 m² stor grund på Skodsborg Strandvej.

Charmerende ejendom på strækningen mellem Strandmøllen og Skodsborgbakken med bindingsværksgavl mod vejen, mens resten af bygningen er grundmuret og hvidpudset. Huset er beliggende på 923 m² stor grund på Skodsborg Strandvej og opført i 1917 af arkitekterne Einar Ambt og Axel Preisler. Den 192 m² smagfulde bolig med 42 m² kælder indeholder bl.a. hall og trappeløb til 1. sal samt gæstetoilet. Mellemgang med nedgang til kælderen samt adgang til køkkenet. Hyggeligt køkken med elementer fra Funktion og kvalitetshvidevarer fra bl.a. Miele og Atag. Herfra udgang til dejlig stor vestvendt terrasse. Derudover i åben forbindelse spisestue med smuk svensk brændeovn og udgang til haven samt opholdsstue. På 1 sal: Repos, 4 soveværelser. 2 af værelserne med udgang til samme østvendte balkon og udsigt til Øresund. Endvidere badeværelse med brus og lille depotrum. Kælderen på 42 m² indeholder disponibelt rum med trappe, viktualierum, vaskerum og krybekælder. Den charmerende bolig er med i “Strandvejen her og nu, bind 2”. Taarbæk Skole og institutioner er nærliggende valg for området, men Vedbæk har også attraktive tilbud, som ligger få minutter i bil fra Skodsborg.

 

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

Byggegrund beliggende diskret og i rolige omgivelser på Bel Colles Allé. Det er muligt at bygge 400 m² boligareal fordelt på 200 m² i 2 plan.

Bel Colles Allé 8E Rungsted Kyst
Rungsted Kyst
Hørsholm Kirsebærvej 8 Hørsholm