Tilbage

Af højeste international klasse og direkte til Øresund med egen privat badebro og helt fantastiske store og smukke ipé terrasser flot integreret med boligens indemiljø.

360 m² træbeklædt ejendom af højeste international klasse med panoramaudsigt over Øresund beliggende på 1.155 m² flot anlagt og ugenert grund med egen privat badebro. Ejendommen er yderst smagfuldt og fuldstændig gennemrenoveret både ud- og indvendigt af nuværende ejer i 2008/2009 og har været vist i flere boligmagasiner, hvor de helt fantastiske og usædvanlig store og smukke ipé terrasser er flot integreret med boligens indemiljø. Ejendommen ligger syd for Rungsted Havn og er indrettet med lyse og eksklusive materialer. Boligen indeholder bl.a. stor hall med garderobeskab og stort gæstebadeværelse. Herudover i åben forbindelse stort køkken og spisestue. Som rumdeler til opholds- og tv-stuen er der en flot pejs. I forlængelse af tv-stuen endvidere et gæsteværelse. På 1. sal: Repos, påklædningsværelse, stor forældreafdeling med badeværelse en suite og udgang til ekstravagant terrasse med glasværn. Herudover meget stort opholdsrum med pejs og direkte udsigt til Øresund. Benyttes i dag som kontor af nuværende ejer. I kælderen: Stort atelier, disponibelt rum, vådrum med brus samt vaskerum. Ejendommen har Boffi inventar i køkkenet og badeværelserne, Boffi armaturer, Trækompagniets røgede bredde egeplanker, Meljac lysdæmpende kontakter og stikkontakter samt elektriske persienner. Der er gulvvarme i hele huset inkl. kælderen. Endvidere udebruser med varmt og kold vand. Sælger oplyser, at kælderarealet er 130 m². Sælger har skrevet til Kommunen og er ved at få tilrettet BBR.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

Attraktivt og yderst sjældent udbudt rækkehus på 165 m² med yderst velindrettet og velproportionerede rum med mange fine detaljer, herunder arkitekt Ib Lundings runde signaturvindue.

Nerievej 7 Hellerup
Hellerup
Rungsted Kyst Rungsted Strandvej 98 Rungsted Kyst