Tilbage

Fredet herskabslejlighed i City med fri og uhindret udsigt over Kanalen mod Christiansborg og Thorvaldsens Museum. Der betales ikke grundskyld, da ejendommen er fredet.

Velholdt charmerende herskabslejlighed på 112 m² med fri og uhindret udsigt over Kanalen mod Christiansborg og Thorvaldsens Museum. Lejligheden som er beliggende i en mindre ejendom fra 1732 har gennemgående høje smukke paneler, stuk samt plankegulve og indeholder: Entré med garderobe og gæstetoilet, lys opholdsstue med marmorpejs, vinduer mod Nybrogade samt dobbelt fyldningsdøre til lige så charmerende og skøn spisestue. Endvidere køkken med udsigt til hyggeligt gårdmiljø, forældresoveværelse med indbyggede skabe samt påklædningsværelse som også kan indrettes som børneværelse. Herudover badeværelse. Badeværelse og gæstetoilet er renoveret i 2014 med Vola armaturer, hvide vægfliser og carrara marmor gulvfliser. Der betales ikke grundskyld, da ejendommen er fredet.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

Direkte til Øresund på en af Hellerups absolut bedst beliggende og mest eftertragtede adresser. Nuværende ejer blev født i huset i 1928 og sidenhen ejer af ejendommen i 1957. Ejer har boet på adressen i 88 år, hvor hele 4 generationer har boet.

Sigridsvej 22 Hellerup
Hellerup
Charlottenlund Travebanevej 6 Charlottenlund