Tilbage

Lejlighed med skønt lysindfald beliggende i mindre ejendom med i alt 4 boliger direkte til Øresund i hjertet af Hellebæk.

Skøn 148 m² ejerlejlighed med stort lysindfald det meste af dagen beliggende i mindre ejendom med i alt 4 boliger direkte til Øresund i hjertet af Hellebæk. Hele lejligheden er gennemgribende renoveret i 2004/2005 og indeholder bl.a. entré med indbyggede garderobeskabe, mellemgang med indgang til stort soveværelse, kombineret vaskerum/badeværelse med brus samt endnu et stort badeværelse med dobbeltvask, badekar og brus. Begge vådrum har gulvvarme. Endvidere i ét stort og lyst opholdsrum: Køkken med hårde hvidevarer fra Miele,  brændeovn som rumdeler og stor spisestue med panorama udsigt over Øresund og Sverige og direkte udgang via dejlig terrasse med lille have med eksklusiv brugsret. Modsat spisestueafdelingen er dagligstuen med to siddegrupper. Herudover lille mellemgang og 2 gode soveværelser, hvor det ene er med udgang til terrassen. I haven og vandkanten er dertilhørende pavillon med 4/5 siddepladser og fantastisk udsigt til Kullen og Kronborg. Nuværende ejer har monteret lydisolerende ruder mod vejen. I ejendommen er der fælles opvarmning med naturgas.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

280 m² attraktiv og charmerende herskabslejlighed beliggende i velbevaret og bevaringsværdig ejendom på Dag Hammarskjölds Allé på Østerbro og i gåafstand til rekreative områder som Kastellet og Østre Anlæg samt til indre by.

Dag Hammarskjölds Allé 1A, st. København
København
København Store Kongensgade 110D, 1. tv. København