Tilbage

Attraktivt og yderst sjældent udbudt rækkehus på 165 m² med yderst velindrettet og velproportionerede rum med mange fine detaljer, herunder arkitekt Ib Lundings runde signaturvindue.

Attraktivt og yderst sjældent udbudt rækkehus på 165 m² med 29 m² kælder samt garage. Ib Lunding rækkehuskvarter med Nerievej og Kamelievej er opført i 1929, hvor Agavevej er opført i 1935, hvor den sidste række af boligerne er opført af en anden arkitekt. Rækkehusene som hver især er ca. 10 meter brede, ligger i en vifteform og har alle velanlagte haver og stuer mod syd og adgangsvej mod nord. Ejendommen er yderst velindrettet med velproportionerede rum og med mange fine detaljer, herunder Ib Lundings runde signaturvindue. Nuværende ejer har ejet ejendommen siden 1964 og der må påregnes en del istandsættelse. Ankomst til boligen sker via lukket gårdsplads og er indrettet med entré og gæstetoilet, trappe til køkkenet samt hall med trappeløb til 1. sal. Herudover 2 skønne stuer en suite med udgang til dejlig sydvendt have. På 1. sal: Fordelingsgang med forældresoveværelse samt 4 børneværelser og badeværelse med kar. Herudover 2 disponible rum i kælderen og garage.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

Markant hvid 254 m² ejendom opført i 1903 beliggende på skøn 729 m² grund på Traverbanevej tæt på Charlottenlund Travbane og Øresund.

Travebanevej 6 Charlottenlund
Charlottenlund
København Østbanegade 21, 3. tv København