Tilbage

942 m² stor grund på rolig og meget eftertragtet stikvej til Rungsted Strandvej mod Øresund med fælles strandret og badebro samt andel i fællesareal.

942 m² stor grund på rolig og meget eftertragtet stikvej til Rungsted Strandvej mod Øresund med fælles strandret og badebro samt andel i fællesareal. I henhold til Byplanvedtægt 1 for kvarteret omkring Hannelundsvej og Christiansgave må den samlede bebyggelsesgrad ikke overstige 20 %  ved opførelse af et nyt enfamilieshus svarende til 188,4 m². Heraf må udnyttelsesgraden for beboelsesbygninger højst andrage 15 % svarende til 141,3 m² samt en tilsvarende 1. sal. Der kan endvidere opføres en kælder. Garage og udhus kan derudover opføres, men må tilsammen højst udgøre 5 % svarende til 47,1 m². På grunden er støbt til kælder fra et tidligere planlagt hus. Sælger har projekttegninger til opførelse af en 7 meter høj bolig bestående af kælder, stueetage og 1. sal med 141 m² i hvert plan. Der er imidlertid intet krav om, at en køber skal bruge sælgers projekttegninger, ligesom det ikke vil være uoverkommeligt at fjerne det nuværende fundament.

 

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

Attraktivt og yderst sjældent udbudt rækkehus på 165 m² med yderst velindrettet og velproportionerede rum med mange fine detaljer, herunder arkitekt Ib Lundings runde signaturvindue.

Nerievej 7 Hellerup
Hellerup
Rungsted Kyst Rungsted Strandvej 98 Rungsted Kyst