Tilbage

Ikonisk funkisvilla beliggende på 4.974 m² parklignende grund med tennisbane og swimmingpool. Ejendommen fremtræder i dag udvendigt som oprindeligt tænkt og tegnet af Arne Jacobsen.

Ikonisk funkisvilla tegnet og opført i 1932 af Arne Jacobsen, beliggende på 4.974 m² parklignende grund med egen tennisbane og swimmingpool. Ejendommen indeholder 464 m² nænsomt restaureret bolig samt 148 m² kælder; bl.a. entré, hall med pejs og gæstetoilet, børneværelse, forældreafdeling med påklædningsværelse, badeværelse samt soveværelse med pejs. Opholdsstue på 100 m² med pejs i direkte forbindelse med spisestue, havestue, stort Boffi spisekøkken med udgang til vestvendt aftenterrasse, værelse samt toilet. På 1. sal separat børneafdeling med 2 børneværelser og eget bad, begge værelser har udgang til tagterrasse. Kælderen indeholder bl.a. stor vaskekælder, bryggers, arbejdsværelse samt flere disponible rum. Alt i skabe fra Poliform. Herudover dobbelt garage. Ejendommen optræder blandt andet i bogen “The Iconic House” over de 100 største arkitektoniske mesterværker siden år 1900 og fremtræder i dag udvendigt som oprindeligt tænkt og tegnet af Arne Jacobsen.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

Direkte til Øresund på en af Hellerups absolut bedst beliggende og mest eftertragtede adresser. Nuværende ejer blev født i huset i 1928 og sidenhen ejer af ejendommen i 1957. Ejer har boet på adressen i 88 år, hvor hele 4 generationer har boet.

Sigridsvej 22 Hellerup
Hellerup
Charlottenlund Travebanevej 6 Charlottenlund