Tilbage

Fredet enderækkehus med lav ejerudgift og op til 4 gode soveværelser i det charmerende og børnevenlige Jægersborg Kaserne.

Gennemrenoveret fredet enderækkehus med lav ejerudgift beliggende i det charmerende og børnevenlige Jægersborg Kaserne med store grønne fællesarealer og direkte adgang til Hundesømosen. Rækkehuset er godt indrettet med mulighed for 4 store soveværelser. Boligen indeholder bl.a. aflang entré, hvidt Boform køkken med bordplader i røget egetræ og flot badeværelse med mørke klinker og afskærmet bruseniche med hvide fliser. Stueetagen har i alt 4 stuer, hvor det er muligt at indrette sig med 2 store soveværelser, stor opholdsstue samt spisestue. På 1. sal indretningsbar repos og 2 soveværelser.  Endvidere stort badeværelse med Boform elementer, mørke klinker og afskærmet bruseniche med hvide fliser samt badekar. Herudover spidsloft til opbevaring og 80 m² kælder med indgang fra gårdmiljø. Foran boligen er endvidere et dejligt privat udeareal.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

139 m² lejlighed på 27. etage med imponerende udsigt over hele København. Lejer tilbydes en køberet på attraktive vilkår.

Bohrsgade 2, 27.1 København
København
København Bohrsgade 2, 27.2 København