Tilbage

Fredet enderækkehus med lav ejerudgift og op til 4 gode soveværelser i det charmerende og børnevenlige Jægersborg Kaserne.

Gennemrenoveret fredet enderækkehus med lav ejerudgift beliggende i det charmerende og børnevenlige Jægersborg Kaserne med store grønne fællesarealer og direkte adgang til Hundesømosen. Rækkehuset er godt indrettet med mulighed for 4 store soveværelser. Boligen indeholder bl.a. aflang entré, hvidt Boform køkken med bordplader i røget egetræ og flot badeværelse med mørke klinker og afskærmet bruseniche med hvide fliser. Stueetagen har i alt 4 stuer, hvor det er muligt at indrette sig med 2 store soveværelser, stor opholdsstue samt spisestue. På 1. sal indretningsbar repos og 2 soveværelser.  Endvidere stort badeværelse med Boform elementer, mørke klinker og afskærmet bruseniche med hvide fliser samt badekar. Herudover spidsloft til opbevaring og 80 m² kælder med indgang fra gårdmiljø. Foran boligen er endvidere et dejligt privat udeareal.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

Totalistandsat lejlighed i smukt palæ med store vinduer, 4 soveværelser, elevator og 2 altaner ved Havnen, Tivoli og Glyptoteket

Hambrosgade 8 København
København
København Rosenvængets Allé 11, 3. tv København