Tilbage

275 m² gennemrenoveret rækkehus i det charmerende og børnevenlige Jægersborg Kaserne med direkte adgang til Hundesømosen.

Stort gennemrenoveret gulkalket fredet rækkehus beliggende i det attraktive og børnevenlige Jægersborg Kaserne med i alt 31 boliger. Den charmerende og repræsentative bolig indeholder bl.a. entré med trappeløb til 1. sal og gæstetoilet samt 2 skønne opholdsstuer med flotte høje paneler. Endvidere stort køkken alrum med hvide Boform elementer og bordplader i røget egetræ samt god plads til stort spisebord. På 1. sal: Repos og fordelingsgang med forældresoveværelse, 2 børneværelser, badeværelse med Boform elementer, mørke gulvklinker og afskærmet bruseniche med hvide fliser samt badekar og separat toilet.  Herudover mindre separat vaskerum og disponibelt rum. Der er ligeledes 62 m² tør kælder samt et spidsloft. Til boligen er et mindre privat udeområde på ejendommens nordlige side. Af øvrige udendørs opholdsarealer er der fælles store grønne områder samt et hyggeligt gårdmiljø.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

Helt og aldeles kompromisløst gennemistandsat 3-længet ejendom i ét plan beliggende på 2.001 m² velanlagt beplantet grund ved fredskov og med strandret.

Fredheimvej 10 Vedbæk
Vedbæk
Skagen Vesterhvarre 47 Skagen