Tilbage

Gennemrenoveret fredet rækkehus med lav ejerudgift i det charmerende og børnevenlige Jægersborg Kaserne med direkte adgang til Hundesømosen.

Gennemrenoveret gulkalket fredet rækkehus i det attraktive og børnevenlige Jægersborg Kaserne. Ejendommen indeholder bl.a. entré med garderobe og trappe til 1. sal samt badeværelse med Boform elementer, mørke klinker og afskærmet bruseniche med hvide fliser. Stor opholdsstue med adgang til mindre depotrum. Endvidere meget charmerende og stort spisekøkken med hvide Boform elementer og bordplader i røget egetræ og med direkte udgang til et fælles gårdmiljø via store glasdøre. Efter ombygningen af boligen i 2013 har ejer efterfølgende etableret 1 soveværelse med adgang fra køkkenet. Væggene kan evt. fjernes såfremt køkken/alrummet ønskes større. På 1. sal: Forstue, badeværelse med Boform elementer, mørke klinker og afskærmet bruseniche med to brusehoveder og hvide fliser samt badekar. Forældresoveværelse samt 1 børneværelse. Til boligen er endvidere en meget lille privat have der vender mod Jægersborg Allé. Fra Jægersborg Kasernes område er der direkte adgang til Hundesømosen. Da ejendommen er fredet, betales der ikke grundskyld. Bemærk den lave ejerudgift. Billederne af boligen er taget fra før køkkenet blev opdelt samt før garderobevæggen i entréen blev etableret.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

Direkte til Øresund på en af Hellerups absolut bedst beliggende og mest eftertragtede adresser. Nuværende ejer blev født i huset i 1928 og sidenhen ejer af ejendommen i 1957. Ejer har boet på adressen i 88 år, hvor hele 4 generationer har boet.

Sigridsvej 22 Hellerup
Hellerup
Charlottenlund Travebanevej 6 Charlottenlund