Tilbage

218 m² hvidpudset etplansvilla med kælder beliggende helt exceptionelt over Bananfortet i Klampenborg tæt på Øresund, Dyrehaven og Skovshoved Skole.

218 m² hvidpudset etplansvilla med 60 m² kælder beliggende helt exceptionelt over Bananfortet (Christiansholms Batteri) i Klampenborg tæt på Øresund, Dyrehaven og Skovshoved Skole. Ejendommen er gennemistandsat i 2011 og fremstår i dag som en helt unik og eksklusiv bolig. Ejendommen indeholder bl.a. entré, gæstetoilet, åbent køkken i direkte forbindelse med spisestue, ca. 50 m² stor opholdsstue med pejs og helt oplukkeligt foldedørsparti med udgang til fantastisk sydvendt terrassedæk i forskudte plan. Herudover 2 børneværelser samt forældresoveværelse og badeværelse. I kælderen: Bryggers med brus, separat toilet samt værelse med egen indgang og depotrum. Ejendommen er yderst smagfuld indrettet og har været præsenteret i flere boligmagasiner bl.a. i RUM. Til ejendommen medfølger 1/4 ejerskab af Bananfortet I/S som ejes sammen med de 3 andre ejendomme som er beliggende ovenpå fortet.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

280 m² attraktiv og charmerende herskabslejlighed beliggende i velbevaret og bevaringsværdig ejendom på Dag Hammarskjölds Allé på Østerbro og i gåafstand til rekreative områder som Kastellet og Østre Anlæg samt til indre by.

Dag Hammarskjölds Allé 1A, st. København
København
København Store Kongensgade 110D, 1. tv. København