Tilbage

182 m² fritidshus med privat strandgrund på særdeles eftertragtet og eksklusiv beliggenhed i Dronningmølle med 7.150 m² fantastisk grund med storslået udsigt direkte til Kattegat.

182 m² fritidshus med privat strandgrund på særdeles eftertragtet og eksklusiv beliggenhed i Dronningmølle med 7.150 m² fantastisk naturgrund med storslået udsigt direkte til Kattegat. På den unikke grund er der en å der løber fra Esrum Sø. Ejendommen indeholder bl.a. entré med trappeløb til 1. sal, køkken med havudsigt og adgang til 39 m² kælderrum via lem i gulvet. Endvidere meget stor opholdsstue med brændeovn og udgang den til skønneste terrasse meget tæt på vandet. Stuen er opdelt med en halv væg. Fra entréen er der via et par trin en separat afdeling med soveværelse, brusebadeværelse og separat toilet. På 1. sal: Fordelingsgang, forældresoveværelse med udgang til stor østvendt balkon, 2 gode soveværelser samt 1 lille soveværelse. Dronningmølle Station ligger 900 meter fra Hulerødvej. Boligen er fritaget for energimærke.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

151 m² skøn lejlighed med usædvanlig attraktiv loftshøjde i det prisvindende projekt Frihavnstårnet i Nordhavn tegnet af Praksis Arkitekter.

Helsinkigade 20, 4. 4. Nordhavn
Nordhavn
København Vesterbrogade 2D, 3. Sal København