Tilbage

182 m² fritidshus med privat strandgrund på særdeles eftertragtet og eksklusiv beliggenhed i Dronningmølle med 7.150 m² fantastisk grund med storslået udsigt direkte til Kattegat.

182 m² fritidshus med privat strandgrund på særdeles eftertragtet og eksklusiv beliggenhed i Dronningmølle med 7.150 m² fantastisk grund med storslået udsigt direkte til Kattegat. Ejendommen indeholder bl.a. entré med trappeløb til 1. sal, køkken med havudsigt og adgang til 39 m² kælderrum via lem i gulvet. Endvidere meget stor opholdsstue med brændeovn og udgang den til skønneste terrasse meget tæt på vandet. Stuen er opdelt med en halv væg. Fra entréen er der via et par trin en separat afdeling med soveværelse, brusebadeværelse og separat toilet. På 1. sal: Fordelingsgang, forældresoveværelse med udgang til stor østvendt balkon, 2 gode soveværelser samt 1 lille soveværelse. Boligen har status som ejerlejlighed og med fordelingstal 60/40  (60 for denne ejendom). Grundstykket ejes i fællesskab naboen i nr. 21C. Dronningmølle Station ligger 900 meter fra Hulerødvej. Boligen er fritaget for energimærke.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

Attraktivt og yderst sjældent udbudt rækkehus på 165 m² med yderst velindrettet og velproportionerede rum med mange fine detaljer, herunder arkitekt Ib Lundings runde signaturvindue.

Nerievej 7 Hellerup
Hellerup
Rungsted Kyst Rungsted Strandvej 98 Rungsted Kyst