Tilbage

237 m² minimalistisk ½ dobbelt hus opført i eksklusive materialer i 2008 beliggende højt hævet og med uhindret udsigt over Øresund.

237 m² minimalistisk ½ dobbelt hus opført i eksklusive materialer i 2008 beliggende højt hævet og med uhindret udsigt over Øresund. Boligen med en åben planløsning indeholder bl.a. entré med garderobeskabe fra Multiform og gæstetoilet. Stort Multiform spisekøkken samt stor stue med udgang til overdækket øst- og vestvendt terrasse og have. Herudover trapperum til 1. sal med dobbelt loftshøjde og brændeovn. På 1. sal: Stue som evt. kan omdannes til 2 soveværelser med udgang til overdækket vestvendt balkon. Endvidere brusebadeværelse, fordelingsgang og møblerbart repos. Forældreafdeling med udgang til overdækket balkon mod Øresund, badeværelse en suite samt påklædningsværelse. I kælderen: Stort kombineret vaske- og hobbyrum samt depotrum. Der er gulvvarme i hele boligen med flotte naturstensgulve i stueetagen og med brede plankegulve på 1. sal og alle badeværelseselementer er fra Multiform. Derudover carport.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

280 m² attraktiv og charmerende herskabslejlighed beliggende i velbevaret og bevaringsværdig ejendom på Dag Hammarskjölds Allé på Østerbro og i gåafstand til rekreative områder som Kastellet og Østre Anlæg samt til indre by.

Dag Hammarskjölds Allé 1A, st. København
København
København Store Kongensgade 110D, 1. tv. København