Tilbage

280 m² attraktiv og charmerende herskabslejlighed beliggende i velbevaret og bevaringsværdig ejendom på Dag Hammarskjölds Allé på Østerbro og i gåafstand til rekreative områder som Kastellet og Østre Anlæg samt til indre by.

280 m² attraktiv og charmerende herskabslejlighed beliggende i stuen i velbevaret og bevaringsværdig ejendom opført i 1882. Ejendommen er beliggende på Dag Hammarskjölds Allé på Østerbro og i gåafstand til rekreative områder som Kastellet og Østre Anlæg samt til indre by. Endvidere knap 300 meter til Østerport Station (og snart ny metrostation) samt Østerbros mange små cafeer og restauranter. Lejligheden indeholder: Entré, 4 skønne stuer en suite, stort spisekøkken, badeværelse og gæstetoilet. Derudover 3 soveværelser samt en stor havestue med direkte udgang til hyggelig gård. Lejligheden er pt. registreret som 100 % erhverv. Der foreligger en planmæssig udtalelse fra Københavns Kommune dateret den 6. april 2017, hvor det oplyses at lejligheden kan konverteres til bolig.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

Totalistandsat lejlighed i smukt palæ med store vinduer, 4 soveværelser, elevator og 2 altaner ved Havnen, Tivoli og Glyptoteket

Hambrosgade 8 København
København
København Rosenvængets Allé 11, 3. tv København