Tilbage

Lejligheden på i alt 167 m² i 2 plan fungerer som et selvstændigt lille Town House med direkte udgang til gårdhave med eksklusiv brugsret. Ligger tilbagetrukket i 2. gård fra Amaliegade med kig til Christian VII's Palæ.

Gennemistandsat lejlighed i smuk renoveret palæejendom oprindelig opført i 1880 beliggende helt stille og tilbagetrukket i 2. gård fra Amaliegade med kig til Christian VII’s Palæ og med Amaliehaven, Sankt Annæ Plads og Skuespilhuset som tætte naboer. Lejligheden på i alt 167 m² i 2 plan fungerer som et selvstændigt lille Town House med direkte udgang til gårdhave med eksklusiv brugsret. Lejligheden har gennemgået en omfattende renovering og har smukke massive egeparketgulve behandlet med hvid sæbe. Endvidere gulvvarme i hele underetagen og på begge badeværelser. Specialfremstillet Køkken fra Hanstholm med vinkøleskab og hårde hvidevarer fra Siemens, Asko og Thermex. Begge badeværelser har ligeledes elementer fra Hanstholm med smukke stengulve- og bordplader. Boligen indeholder: Entré med indbyggede skabe, dørtelefon med kameraovervågning og dobbelt glasfløjdøre til skøn og hyggelig opholdsstue med trappenedgang til underetagen. Derudover forældreafdeling med påklædningsværelse samt badeværelse en suite. I underetagen: Stort køkken/alrum med god spiseplads og lille kontor samt direkte udgang til gårdhaven. Børneværelse med indbyggede skabe indrettet som 2 mindre rum. Herudover kombineret børne- og gæstebadeværelse. Det er muligt at leje parkeringspladser i det nærliggende parkeringsanlæg på Kvæsthusmolen for enden af Sankt Annæ Plads.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

280 m² attraktiv og charmerende herskabslejlighed beliggende i velbevaret og bevaringsværdig ejendom på Dag Hammarskjölds Allé på Østerbro og i gåafstand til rekreative områder som Kastellet og Østre Anlæg samt til indre by.

Dag Hammarskjölds Allé 1A, st. København
København
København Store Kongensgade 110D, 1. tv. København